söndag, oktober 11, 2009

Sveriges framtid

eller det "nya u21-laget" som det aven kallas i folkmun har precis spelat oavgjort mot Kazakhstan i Astana (huvudstaden, men mera kand som Lance's cykelstall). Avidc och Nordmark fran start men utbytta i 62a i ett dubbelbyte. Svenska kvitteringen kom i 88a minuten.
Det gar bra nu Sverige. Inget klubblag i Europa i host heller. Vi kommer att halka ned pa landslagsrankingen ocksa, och till tidigare VM och EM turneringar har vi haft relativt latta lottningar. Blir nya bistra tider nu, den har gruppen var bara formodligen bara en forsmak vad som kommer lite langre fram...

3 kommentarer:

  1. Vi är ett stort land med en stolt fotbollshistoria, vilket gör att coachningen o resutatet igår känns som en magsopp och stor förolämpning gentemot svenska supporters.

    Upplägget var fantastiskt (påminde lite om Benelux 2002)tidig lunch med smörebröd(Petersborg), upp-slutning med danskarna, 4 rätters middag(Bistro Boheme) innan matchen med taktik-genomgång, high 5 med G.Strömberg (dagens höjdpunkt) & S.Lindeborg som satt snett bakom oss, bra stämmning osv. osv......

    Jag vill inte backtrade'a men vad ska vi förvänta oss när vi har 2 allsvenska, 2 SAS ligan o en avbytare från holländska ligan som startar mot ett lag med fullblodsproffs.
    Våra 2 greker till mittbackar var bra och Lagrell får godkännt efter att äntligen ha agerat, han såg riktigt pissed off ut efter matchen i vip baren. Vet dock ej om det var mina kommentarer eller resultatet som gjorde honom förgrymmand...

    Bettar på Backe nu !

    SvaraRadera
  2. helt enig..med spelare fran elfsborg, helsingborg och 2x brondby har vi inget i vm att gora. Elm kan man ju rakna in till Kalmar, platsar ju inte annu i AZ 67.

    Tycker vi anda att sett over tva macther var ganska mycket battre an danmark, sarskilt om man raknar in matchen pa rasunda. Om vi hade gatt till VM hade vi varit chanslosa.

    Vi behover fler spelare som spelar i PL, La liga, bundesliga, ligue 1 och serie a. topplag i eredivisie och grek ligan ar ok, men inte mer. tycker nya forbundskaptenen bor klarlagagde detta. en fraga dock: har vi tillrackligt bra spelare for dessa ligor? detta ar detta som gor mig bekymrad

    SvaraRadera
  3. vill helst se Hamren tillsammans med Lennartsson. Backe ar ok, men tycker han inte riktigt har presterat dom senaste aren som tranare.

    SvaraRadera