tisdag, september 01, 2009

Silly season - the end

Avdic fick ett bud från Reggina och Ishizaki från Rosenborg, men IFE sa njet. Hur AIK lyckades behålla Obolo är en gåta, men sportchefen borde få en medalj, den saken är säker. KFF utan båda bröderna Elm kan väl inte blanda sig i nu?

Känns som Gnaget, Blåvitt och di Gule gör upp om det här. Gnaget har IFE, IFK Gbg, Häcken och Helsingborg på bortaplan kvar. Man har även två panik derbyn mot Bajen och DIF kvar. Även ÖIS hemma är inte helt enkelt då dom har börjat vakna till liv. IFE har 5 hemma och 4 borta kvar. Den enda rikitgt tuffa är MFF borta. Man har HeIF och Gnaget hemma. Blåvitt har 4 hemma och 5 borta kvar, men med en brandskattad trupp..men kan dom mobilisera trupperna som i förrgår kan dom gå hela vägen. Känns som liten fördel IFE trots man har 2 pinnar upp till AIK, och en till Blåvitt. Dock krävs det nog drygt 60 poäng för att vinna. Ifjol ahde man 63 och blev ändå tvåa. För att vara säker krävs det nog en 22-23 poäng till. 7 vinster (5 hemma??) och två oavgjorda. Blir en ruskigt spännande höst.

Sista omgången kan bli ganska spännande:
IFE vs Helsingborg och IFK Gbg vs AIK.

5 kommentarer:

  1. Vi klarade Obolo från Europafönstret, kvar finns dock Middle East och Danska (vad har dom gemensamt tro) innan man kan andas ut. AIK vinner mot DIf, HIF och ÖIS. Spelar oavgjort borta mot IFK och HIF, och vinner mot IFE och Häcken. Räcker det - time will tell

    SvaraRadera
  2. de har muhammed teckningarna gemensamt..

    dif førlorar inte mot aik, slår vad en stor kall mot gnagarn. taget ?

    SvaraRadera
  3. vinner ni mot IFE, vinner åtminstone inte IFE..

    SvaraRadera
  4. You bet, Djurgården viker ner sig fullständigt när dom verkligen måste vinna,

    SvaraRadera
  5. vet ej, dom verkar åtminstone kämpa nu...tror dom fixar åtminstone oavgjort mot er på råsunda

    SvaraRadera