lördag, april 25, 2009

En oönskad seger..

..blev det för IFE mot Ljungskile i den svenska cupen, dock behövdes det förlängning. Jag hade hoppats på förlust så vi kan fokusera på årets viktiga saker, Allsvenskan och UEFA Europa League. LSK hade match i förrgår och tas cupen inte på mer allvar av SvFF så kan vi väl lika gärna lägga ner skiten.

Man Utd låg under med 0-2 i 55e minuten mot Spurs, då man fick en horribelt dömt straff, och 25min senare var det plötsligt 5-2. Förstår om Liverpool fansen är skogstokiga just nu. Liverpool måste vinna sina sista matcher, samtidigt som Man Utd tappar 6p på sina sista 5 matcher. Känns inte troligt i dagsläget även om Man Utd har Champs League att tänka på och något tuffare spelprogram än Liverpool.

Världens rikaste klubb (i teorin i alla fall) ,Queens Park Rangers, skall runda av säsongen med ett gästspel i Bahrain. En av de tre ägarna, Flavio Briatore, säger att det är "en fanstastisk möjlighet". Den här helgen går det F1 (zzzzzz) i det lilla gulflandet och det äe ungefär 50 grader varmt just nu. $ har inget med turnen att göra tydligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar