söndag, april 19, 2009

Flipper pa Grimsta

Maste saga att BP har gjort det bra hittils, aven om det blev torsk idag mot AIK. Kanns som dom kan gora en Hoffenheim eller Hull i ar, dvs inleda bra halvags och sedan tokdyka i tabellen. Jag ar mycket nojd att Hoffenheim har total kollapsat i Bundesliga da jag ar har offererat dom 10:1 att inte kvalificera sig till Champions League till hosten, till en kollega pa jobbet. Kandes sadar nar dom ledde efter juluppehallet.
Ater till Grimsta, dar planen var under all kritik. Vad sager Lagrell och SvFF om detta? Skandal sager jag. Bollen flog runt som en flipperkula. Alla konstgras kritiker, up yours.
AIK kampar pa, och gor det bra, tror inte dom ar tillrackligt starka for att vinna, men dom kommer nog 3-4:a i ar. I medgang ar dom jobbigast av alla lag att mota. En skon anekdot jag horde fran en uber-gnagare idag var att BP-klacken (dvs. 80 9-12 aringar fran Vallingby) skanderade "Solnatattare". Respekt och stor humor.

Elfsborg fick med sig tre pinnar fran Gavle tack vare Tacos frispark i 94m. Elfsborg kanns som ett handbollslag som bara rullar och rullar boll, men inte skapar sa mycket som dom borde. Man maste nog kritisera Haglunds matchning som kanns lite som Skaggets match coachning ibland, dvs nada.
Ett byte pa hela matchen, och dessutom fel person. De har en maltjuv i truppen, Joel J, som skot 16 baljor i Superettan ifjol, och skot segermalet mot OSK, men han far valdigt lite speltid trots att malskyttet gar knackigt. Moback som nr 10, Ich dont think so.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar