onsdag, april 29, 2009

Veckans look-a-like




Det är ofta super hypade matcher i Europacuperna blir en antiklimax, så även matchen mellan Barcelona och Chelsea. Chelsea ställde upp en köttmur längst bak och Iniesta & co spelade nätt med snabbt passningspel och dominerade bollinnehavet, men skapade relativt få riktigt vassa chanser. Det var helt enkelt en Elfsborg vs Gefle ande som hängde över matchen. Didier Drogba hade faktikst bästa chansen och var väldigt nära att göra en "Hasse Berggren". Jag har dock svårt att se att Barcelona kan spela mot Chelsea i 180 minuter och inte göra mål, så Chelsea måste nog göra 2 på Stamford Bridge i returen.
Djurgården har problem både på och utanför planen. På planen gör dom inga mål och utanför har dom gjort så många självmål så det fattas 22 miljoner i kassan efter förra årets bokslut. SvFF "oroar sig", men chansen att dom gör en "Örebro" är minimal då Djurgården kommer från den kungliga hufvudstaden Stockholm. SvFF mobbar bara bonnläppar som inte bränner kors i Lagrells trädgård.

1 kommentar:

  1. Djurgården behöver nog inte SvFF "hjälp" med att åka ur allsvenskan i år, så som dom spelar lär dom vara avsågade i början av augusti i år

    SvaraRadera