fredag, juli 10, 2009

Svennis efterträdare

Som ni alla vet pågår ju Nord och Centralamerikanska mästerskapen i fotboll, CONCACAF Gold Cup i folkmun. Svennis efterträdare verkar ha lackat ur fullständigt i matchen mellan Mexico och Panama.



I Europa League så avancerade Helsingborg vidare till 2a omg och där får man nu georgiskt motstånd. Armenien, Georgien...vad blir det i tredje rundan...Israel, Bosnien eller Azerbaijan? En del av Helsingborsspelarna kan nog få lite problem med inresevisum till USA efter höstens europaspel.

Elfsborg slapp en resa till mongoliska gränsen och får nu ungerskt motstånd istället. Känns lite bättre med tanke på att man har match 3 dagar efteråt.

I dessa Tour de France tider känns det dock lite fjantigt att höra på att det är för tätt matchande med match 2x i veckan. Lite kul att Lance stod emot bra på årets första bergsetapp.

Om någon av bloggens läsare vet vad som hände med Abbas Hassan vore det intressant om ni kunde dela med er av storyn. Hur kan man nu gå från given 1a målvakt till 3e målvakt på en vecka är för mig en gåta. Ante Covic är dock förmodligen den bästa målvakten Elfsborg haft sedan Tore Stenbäcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar