onsdag, juli 22, 2009

Svenska cupfinalen på Åland?

Snart är det dags för den franska supercupfinalen mellan Bordeaux och Guingamp, som detta år spelas i Montreal. Har svårt att se att det är av vänskapliga band till de fransk talande bröderna och systrarna i Kanada man spelar där, utan det är självklart $ som styr.

Nu finns det ju få svensk talande enklaver utanför Sveriges gränser men Lagrell kanske kan arrangera finalen på Åland. Givetvis med Silja eller Viking Linje som sponsor. Om Elfsborg möter AIK i finalen kan man ju tex ha lika olika teman på båten. På övre däck kan man ju ha en Anders Svensson inspirerad taco buffe "all you can eat" för 199 kr. På undre däck kan man ha en Dulee J. special groggbuffe "all you can drink" för 499 kr.

Annars kan man kanske testa London som spelort. Svårt att se att det blir lapp på luckan på Emirates om Häcken möter Kalmar, men man kanske kan hyra Brisbane Road i East End eller varför inte Brentfords arena i västra London med fyra pubar. Då skulle kanske Lagrell kunde locka "ny publik" till cupen. Dvs samma argument man hade för att ha dessa sammandrag i olika städer förra året, då bl.a Elfsborg mötte Örebro i Gävle!

5 kommentarer:

  1. Dulee vill inte prata om det som har varit utan blicka framåt. Tror att Swedbanks ordförande sagt liknande när han har mött media och fått frågor om Ukraina

    SvaraRadera
  2. vi maste ga och kolla pa Notts County...atminstone slipper vi honom som forbundskapten!

    SvaraRadera
  3. Da Mann gillar deg och brudar, och han säger att han inte valt Notts för pengarnas skull; då måste det vara grymt snygga hemmafruar som lockar. Skulle inte bli förvånad om Rolle (han torde sitta löst) dyker upp som tränare inom kort heller....

    SvaraRadera
  4. ha ha..han skulle ju ocksa kunna spela hogerback om det kniper.

    SvaraRadera