lördag, augusti 22, 2009

AIK

Varje gång jag ser AIK spela så blir jag inte direkt imponerad av spelet men dom tar poäng efter poäng och jag tror att dom kan hålla hela vägen hem i år...jag skrev om det redan den 2 augusti här:

http://fotbollsfanatikern.blogspot.com/2009/08/deja-vu-fran-82.html

2 kommentarer:

  1. Obolo verkar nu ha ett antal intressenter, och då blir det svårt. Han vill inte förlänga sitt kontrakt och då är det fsg som gäller enligt sportchefen i AIK. Tydligen danska och norska klubbar mest intresserade, kan inte förstå om han går till en sådan klubb (ex Rosenborg och FCK då). AIK - KFF var en helt ok match, kanske lite för lite målchanser för min smak. Intressant att Mendez inte vågade filma i straffområdet. Henrik Rydström spelar inte i byxor utan tights eller vad det är, plus tejp. Måste vara ett ämne som FF skulle kunna reda ut.

    SvaraRadera
  2. har märkt det med Rydström. KFF måste väl falla ihop. Dom har tappat Santin, Ingelsten, Elm d.ä och Elm d.y. Vore väl fan om dom fortfarande kan haka på i toppen. Bara Wastå och Rydström kvar som har spelat där sedan 1995 typ.

    Om han inte går till RBK eller FCK så hade jag spelat ut kontraktet och gått som Bosman till ett mitten lag i Bundesliga eller ett lag i toppen på Grekiska ligan

    SvaraRadera