söndag, augusti 23, 2009

Hands

Det blir alltid massa snack efter de flesta matcher om ev. straffar för hands. I Frankrike har dom en ny regel i år. ALLTID straff om bollen tar på handen i straffen. frivilligt eller ofrivilligt. Känns på något sätt bättre så man kan slippa allt tjafs.

För övrigt slog Braga Sporting Clube de Portugal (eller Sporting Lissabon som dom flesta kallar klubben) med 2-1 borta. Bara så ni vet.

5 kommentarer:

  1. BTW såg lite av Elfs-ÖSK igår och hemmalaget körde på hårt i början. Killen med pagefrisyren som efter att fått ett gult kort, körde in skallen i domarens bröst bör nog tänka sig för inför retur mot Lazio. En spansk domare t ex kommer inte att tveka en sekund att visa ut honom. Men allsvenskan kommer ni att vinna, med eller utan pagekillen

    SvaraRadera
  2. menar du nordmark? eller penntrollet som jag kallar honom (fråga montan han vet)? hahn blev ju skallad av en örebroare i huvudet, otroligt att han inte fick rött. såg inte att han sprang in i domaren

    SvaraRadera
  3. och vad är senaste med obolo?

    SvaraRadera
  4. Det senaste om Obolo är att han skall bli head of equities på Enskilda - skämt o sido; jag har ingen som helst insyn i ärendet. Men av det jag läst på olika sidor så tror jag att det ligger till på följande sätt: att det finns bud, buden är dock för dåliga för att sälja honom, AIk vill inte ha samma kritik som vid Wilton-försäljningen (som gav bra pengar), således vill AIK att han spelar ut säsongen, MEN laget äger inte hela spelaren (hur stor del vet jag inte). Således sitter riskapitalisterna på triggern, går han som bosnam blir dom utan pengar, går han nu blir fansen sura. Min gissning är att sportchefen försöker sälja honom på termin till ett pris som Agent 03 kan godta.

    SvaraRadera
  5. vad tjänar Ivan himself på det? måste ju vara bättre att gå som Bosman nästa sommar, och casha 100% själv elelr?

    SvaraRadera