onsdag, juni 10, 2009

Dagens lögn

"Ibland behöver spelare faktiskt hjälp med att träda ifrån, säger förbundskapten Roland Andersson" i dagens Pravda. Helt rätt, det skulle ju i och för sig vara bra om man kunde få lite hjälp på traven av de som är förbundskaptener.

Sveriges nya världsspelare, Labinotinho, som numer är ordinarie i ett MFF på 9e plats i Sverige, slog 7 dåliga hörnor ut i tomma intet, och in kommer Mr Bajrami, slår två hörnor och två minuter senare har Sveriges ungtuppar gjort två mål. Men han är inte polare med Zlatan så det finns ju inget mediaintresse för det.

Scolari...VM-guld med Brasilien, EM-silver med Portugal och ett kortare gästspel hos Chelsea och nu...trumvirvel...Uzbekistan..Det går bra nu! Till och med Eto'o var smart nog (och han ar inte medlem i Barcelonas Mensa klubb) att inse att det inte var rätt ställe.

4 kommentarer:

  1. Elfsborgsfanatikern rapporterar vidare med Elfsborgs bias som vanligt, och eftersom denna bloggare inte väljer att skriva om Denni Avdics prestation får väl läsarna göra det; "Gabriel Özkan spelade hela matchen till höger och stod även han för en helt okej insats. Özkan blandade och gav men stod för ett par heta inlägg. På ett av dem borde Elfsborgs Denni Avdic gjort mål men inspelet längs med marken studsade taffligt utanför". http://www.svenskafans.com/fotboll/aik/artikel.asp?id=301189

    SvaraRadera
  2. tycker det varit lite elfsborg pa sistone..fakta ar fakta..2 hornor = 2 mal...ang Ozkan, ser att du har en "neutral kalla"...men inte mig emot om Ozkan har ett grymt U21 em och Parma koper honom istallet for Bajrami, som forhoppningsvis har halsfluss hela juni!

    SvaraRadera
  3. Marknaden har alltid rätt, därför spelade Danmark med bara fullblodsproffs (4:a FCK'are på bänken) från de europeiska ligorna medan Sverige startade med 4:allsvenska och 1:s-arabiska. = Danmark var bäst.

    Ska bli intressant och se vem som blir proffs först o i vilket lag, Özkan eller Avdics = är bäst

    Ikväll startar endast 3 från allsvenskan = större chans att Sverige vinner......

    SvaraRadera
  4. danmark var bast for dom gjorde flest mal, det som gjorde sveriges insats mer pinsam ar att danmarks insats var ratt dalig ocksa.

    tror rastapopolus blir proffs forst av dessa tva herrar, i danmark givetvis, dom vet hur kan hantera porslin.

    en annan anledning till att det kanske blir svensk vinst ikvall att vi moter ogruppen Malta. men glom inte att det viktigaste ar att skapa mycket chanser, inte gora mal enl lagerback.

    givetvis skall daniel andersson vara med. ohotad general i mff som har lett laget till en fin-fin 9eplats i arets allsvenska.

    SvaraRadera