lördag, juni 20, 2009

Eindhoven blues, the sequel

Gårdagens match var lite som när Sverige mötte Italien i EM gruppspelet i Eindhoven sommaren 2000.Sverige skapade en massa chanser men torskade även den matchen med 2-1.

Den gången innebar förlusten att man fick åka hem, men nu räcker det med oavgjort mot Serbien för att Sverige skall nå en semifinal.

Tycker att Sverige spelade helt ok. Tycker dock att man kunde testa Olsson på vänsterbacken istället för Emil Johansson, tror att tillsammans med Bajrami kunde man bli giftigare på just den kanten mot serberna. Kanske också dags att ge Harbuzi chansen istället för Gustav Svensson på måndag?

2 kommentarer:

  1. Zlatan vill också se Harbuzi i startelvan, själv hade jag hoppats Daniel Andersson skulle kunna genomgå någon form omvandling så att han blev Under 21 igen...

    Skämt åsido - skall bli kul att se matchen ikväll

    Ser bilderna på Mellberg när han går genom flygplatsen med fansen efter sig. Har han inte lite "star quality"? I senaste numret av Offside berättar Wilton att en av klubbarna fick betala hans bröllop, när Derek gick till Israel(?) så fick han med i "sign on" dealen att hans mamma skulle få en operation. Mellberg valde att få en båtplats! Tror jag det - nu kommer det att "stekas" m sin star qualtiy.

    SvaraRadera