söndag, juni 07, 2009

Paus

Det är bara att erkänna det har inte varit lika kul att följa landslaget på sistone. EM var en ganska trist i historia och VM 06 lämnade en fadd eftersmak i munnen. En av anledningarna är firma Lagerbäck-Andersson.

Det snackas alltid om att det är så bra gjort att kvala in 5x i rad till mästerskap. Det är helt ok, men kolla vilket motstånd vi har haft. Vi vann gruppen i em-kvalet 2000 före England men sedan dess är det inte förrän nu vi har haft rikitgt tufft motstånd. Det är fakta.

Och Danmark var inte ens bra igår, och det är samma Trinidad snack igen...man blir bara så trött...varför kan man inte kalla en spade för en spade?

Vi borde vunnit, vi spelade bra....kalla det vad ni vill, men det är Pravda stuket och Baghdad Bob igen. Precis som efter Trinidad matchen, då Anders Svensson slaktades offentligt. Varför? Alla ni i Kim K fan club borde väl ha fått en rejäl dos av reality check igår.

Ett barn kunde se att kejsaren inte hade några kläder...och just det, han som skrev skiten var dansk.

Jag ar så trött på att folk får spela för dom har gjort det bra förr och har rutin. Missade straffar händer och Zlatan brände den viktigaste av dom alla i Faro för fem år sedan, men han är dock straffläggare i Inter och nyss vunnit skyttligan. Hiddink och Capello hade valt Zlatan alla dagar i veckan före en lirare som suttit mycket på bänken i Lyon och när han spelat, spelat vänsterback.

SvFF, Lagerbäck och hela inramningen på Råsunda är så amatörmässig så det är inget kul längre. Vad är det för några pajaser som stod för "underhållningen" i halvlek ?

2 kommentarer:

  1. Trodde inte jag skulle orka bry mig att kommentera landslaget men vilken jvla förolämpning mot supporters. Flashbacks från Sve-Rys EM & Tys-Sve VM, de två mästerskap som Lagerpackad har sossecoachat när det gäller...

    btw. Lagerbäck har tagit Sverige till 2 mästerskap. de andra har han varit bollplank åt Söderberg.

    SvaraRadera
  2. Lagerpackad har sossecoachat när det gäller...
    Kan nog inte beskrivas på ett bättre sätt

    SvaraRadera