måndag, juni 08, 2009

Dags att ringa Liston?

Robin Söderling svarade ju för en bragd när han gick till final på Roland Garros ihelgen som gick. Men han verkar ju inte så poppis hos Nadal. Nadal sa så här i en intervju i Daily Telegraph för några dagar sedan: "He is not the best guy in the locker room"...dra era egna slutsatser, men det är kanske bäst att ringa Liston så fort som möjligt?

Det är inte bara svenskar som har det tufft efter det tunga nederlaget i lördags. VM i cricket 20-20 drog igång för några dagar sedan och upphaussade England fick stryk direkt mot Holland! Nu krävs vinst mot Pakistan annars är det bye, bye.

U21-EM börjar snart och förhoppningvis kanske vi kan se några nya fräscha namn för landslaget i framtiden. Vem vet om 8-10 år kanske Lagerbäck tycker dom är mogna för en debut på Mexico-turnen i januari?

Måste vara svårt för SvFF att behålla Lagerbäck till 2014, då det verkar vara väldigt många klubbar på kontinenten som är intresserade av hans pärmar och positiva karismatiska ledarskap.

4 kommentarer:

  1. Vem bryr sig om nya tränare till landslaget...?

    John Barnes tar över som tränare i Tranmere Rovers!!!
    Känns som en ny Rush & Aldridge era kan starta.

    SvaraRadera
  2. hoppas kan man ju alltid. tyvarr har dom inte traditionen, pengarna..kolla pa newcastle, qpr, boro, leeds, etc etc..

    SvaraRadera
  3. just det som är grejen, de har aldrig varit C-L

    samma stabila ägare i decennier, begränsad nedsida och stoooor uppsida

    SvaraRadera
  4. Tranmere kommer alltid att vara dar, men tyvarr har dom for lite omsattning. i langden ar det klubbens omsattning som bestammer framgangarna tyvarr.

    SvaraRadera