fredag, juni 26, 2009

"Ända in i kaklet"..

..myntade Söderberg i Portugal för fem år sedan. Slutet av denna match liknade lite kvartsfinalen mot Portugal för fem år sedan också. Sverige kunde avgjort i förlängningen i båda matcherna, och våra superstars, Zlatan och Berg, brände sina straffar. Passivt målvaktsspel från Dahlins och Isaks sida vs offensivt från Hart och van der Saar. Dahlin var inte i närheten av att ta en enda straff.

Till det positiva...det här laget har verkligen vunnit hoppet om en tro på framtiden, och Lagerbäck kan nog få ta ett ganska jobbigt samtal till a-landslagets kapten Henke Larsson inom en snar framtid och säga: Gubbjävel, du platsar inte ens på bänken längre".

Gillade annars de italienska kommentatorerna som var lyriska över Marcus "one-touch" Berg. Det svenska försvaret kritiserades hårt och "grande errori de Bjersmir". Fem av Sveriges sju baklängesmål i den här turneringen kom på hörnor.

Vad gör Elm i Kalmar? och Berg i Groningen?

EM 2012 i Polen, here we come. Gnagaren har du bokat campingen i Gdansk?

1 kommentar:

  1. Alla dom som har avlönat en och en annan hantverkare med polsk nationalitet genom åren, borde ju ha boendet mer eller mindre klart by now..

    SvaraRadera