torsdag, maj 14, 2009

Det börjar bli dags nu...

..för firma Avdic-Keene att börja göra mål nu. Ett mål på åtta allsvenska matcher och en patetisk insats (från hela laget) igår i Södertälje, och missnöjet börjar att pyra bland boråsarna lite här och där. Det kanske blir lite bättre när Ishi och Martin Ericsson är tillbaka, men dom har fyra matcher kvar innan sommaruppehållet att prestera, annars agerar nog Andreasson. Avdic är en talang, men det är Abbas Hassan också, och alla är nog eniga om att Ante Covic var ett kanonförvärv. Bra tekniska anfallare växer väl inte på träd, men Cesar Santin på ett lån hade väl inte varit helt fel.

Så Syrianska rättvist vidare i cupen, att Hammarby och Djurgården fick respass var väl ingen kioskvältare direkt. Det lär bli någon ur trion AIK, IFK Gbg eller Helsingborg som får lyfta bucklan i höst i hällregn och orkanvindar på Råsunda.

Lite annan stämning verkar det ha varit i Valencia igår kväll. Copa del Rey finalen mellan Athletic Bilbao och Barcelona gick av stapeln där. En jävla massa öl dracks det innan, men inga slagsmål tydligen, något som vi svenskar skulle försöka oss på också någon gång, man kanske inte behöver svina bara man har fått några "innanför västen". På planen vann Barca klart med 4-1, på läktaren vann baskerna som körde "ända in i kaklet". De applåderades även av Barcas spelare efteråt. Får vi se djurgårdarna tacka Norra Stå på måndagkväll?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar