måndag, maj 04, 2009

Tacos och kebab

Så var årets första västsvenska el clasico avslutad. IFK Göteborg var lika nära att vinna matchen som Real Madrid var i lördags kväll. IFK stod upp bra i ungefär 20 minuter och sedan var det klasskillnad. Haglund hade gjort ett smart drag och hade bytt Bajrami till högerkanten så han fick Hjalmar Jonson emot sig istället för Adam Johansson. Jonson hade en mycket jobbig kväll. Jag är dock något oroad över elfsborgarnas matvanor. Sedan tidigare har vi Anders "Tacos" Svensson i laget. I segerintervjun efteråt frågade Canal + reporten Emir: "Skall ni fira det här nu? Emir:"Det beror på vad du menar med att fira, men det kanske blir en kebab efteråt." Enligt hörsägen skall han också ha sagt i Mix Megapol innan matchen "Jag känner många av spelarna i IFK, det skall bli gott att ge dom på käften". Vore tråkigt om Parma sätter klorna i honom redan till sommaren. Tycker en toppklubb i Serie B känns som ett nerköp, även om dom bör fixa en Serie A biljett de kommande veckorna.

Tyvärr vann Helsingborg i slutminuterna mot MFF och det känns som om dom blir det stora hotet i år. MFF, AIK och IFK kommer att vara med och fightas i toppen, men tror inte dom räcker till i guldstriden. Dock har dom också UEFA Europa League att tänka på i sommar, så dom får åtminstone lika tufft schema som Elfsborg.

5 kommentarer:

  1. Tror inte på AIK som ett topplag i år, Obolo sticker snart och då är laget inget topplag.

    SvaraRadera
  2. Om tacos flyttar till Italien är risken stor att han gör en brolinare o kommer hem som ett stort pizzafan.

    Tycker att A. Svensson ska stanna i IFE där han hänger med i tempot och fokusera på att försöka slå ut lag från Nordirland, Irland & Baltiska länderna i kvalet till Europa.

    DIF har bottnat ur.

    SvaraRadera
  3. tja Niclas, ven skall spela defensiv mitt mot Danmark? sidleds-danne? tycker taco inte var nagon hojdare i landskamperna mot portugal och serbien..men han hade da precis varit tillbaka fran skada sedan augusti. Med kongo och taco pa mitten och med ZZZZlatan pa topp sa krossar vi dansken!!

    SvaraRadera
  4. Anders Svensson i Italien? Ingen risk finns vare sig Tex Mex "all you can eat restauranger" eller Dressmann "grattis Borås" affärer att shoppa loss i...

    SvaraRadera
  5. Helsingborg imponerar inte i sitt spel. Visst är det starkt att lyckas avgöra matcherna i slutfasen, men iaf 4 poäng hittills beror på domarmissar.

    Spelet mot Malmö var inte alls bra trots att man var på hemmaplan.

    SvaraRadera