måndag, maj 18, 2009

Sveriges Barcelona...












...kallade Expressen Elfsborg efter matchen mot Halmstad. Äntligen levererade firma Keene/Avdic och skapade lite arbetsro för sig själva. 8100 pers är ju givetvis för lite folk, men inte direkt smart av SvFF att lägga matchen samtidigt som Göteborgsvarvet. Emir Bajrami lär spela söderöver efter U21-EM så det känns skönt att Fotbollsfanatikern är på plats live de kommande två matcherna. Jag tror att de flesta boråsarna inte riktigt har fattat detta, att Bajrami är borta om tre matcher.

Nästa match borta mot Gnaget lär bli årets tuffaste test hittils. Obolo är i en klass för sig och det blir Helgi Danielsson's och Martin Andersson's uppgift att ligga som ett häftplåster på honom på torsdag. AIk får för övrigt bara 67h vila innan nästa match, något som kan gynna di gule?

Ett sargat Trelleborg stod för en mindre bragd när man vände 2-0 underläge borta mot Helsingborg utan ex-gulingen Drugge. Detta betyder också serieledning för första gången sedan hösten 2007. Förra året var det bara jaga, jaga, jaga. Nu blir det att bli jagad, jagad, jagad.

Wiggen, tycker du fortfarande att Dembo är topp 3 i Allsvenskan?

Veckans Bagdad-Bob pris går till Örgrytes sportchef Dick Last. Han påstår att dom pratar med Tobias Linderoth om en värvning. Blir nog tufft när en av deras sugar daddies, grundaren av luftslottet Weavering Capital, nu är häktad och sitter i finkan här i England. Plus att Tobbe vill nog inte ladda inför VM i Sydafrika mot Vasalund och Jönköping Södra.

Man visste att det skulle komma, men nu när Tobias Hysen har gjort 7 mål på storheter som bl.a Djurgården och Örgryte, så grymtas det lite om landslaget. Skrattretande. Vi har Goitom i Valladolid som gjort tio mål i la Liga i år och Rosenberg som spelar UEFA cupfinal för Werder Bremen på onsdag som inte fått en minut i landslaget på sistone. Tobbe ställ dig i kön så får du din chans när du är typ 32 år.

1 kommentar:

  1. Dembo stog på fel ben (3:e benet)

    Han påminner om en blandning av Bruce Grobbelar & David. Seeman
    vilket inte är helt fel....

    Dembo r inte problemet, försvaret är!

    SvaraRadera